Online Visum voor India, Vietnam, Turkije en Sri Lanka met de laagste prijsgarantie

Voor veel uitstapjes naar een land heb je een visum nodig, ik denk dat dat bij iedereen bekend is. Maar hoe vraag je dit aan en wanneer heb je welk visum nodig? In dit artikel leg ik uit hoe je online visum India kunt aanvragen en wanneer je het nodig hebt! Een visum is een officiële toestemming om voor een bepaalde periode in een land binnen te komen en / of te verblijven. Het visum wordt afgegeven door het land waar u heengaat als reiziger. Op deze manier kunnen landen bepalen wie wel of niet het land binnenkomt. Er zijn verschillende Nederlandse sites waar u visum kunt aanvragen, deze agentschappen helpen u met uw aanvraag. Ze fungeren feitelijk als tussenpersoon, uw aanvraag wordt gecontroleerd om fouten te voorkomen. De onderstaande visums kunnen allemaal online worden aangevraagd via e-visumdirect.nl, dit is een gerenommeerd visumbureau waar u de visum online kunt aanvragen.



visum India: Er zijn verschillende soorten visum voor India, de meest gevraagde variant is het eVisitor-visum, dit wordt ook zakelijk of toeristenvisum genoemd. Behalve voor vakanties en zakenreizen, kunt u ook vrijwilligerswerk doen aan dit visum en kunt u een korte studie of training volgen. Betaald werken aan dit visum is niet toegestaan, dit is alleen toegestaan ​​met een werkvergunning naar Werkvakantie Visum.



Visum voor Vietnam: voor toeristen en zakenreizigers die minder dan 30 dagen in het land willen verblijven, is er de mogelijkheid om dit visum online aan te vragen. U kunt op geselecteerde locaties aankomen met het online aangevraagde visum.

Het afgedrukte visum moet in tweevoud zijn, dit zal bij de immigratiepost worden gecontroleerd, een van deze documenten moet bij aankomst in de immigratiepost worden ingeleverd, het tweede document moet bij vertrek worden ingeleverd.

eTA Canada: de eTA is verplicht wanneer je naar Canada reist, dit geld voor vakanties, zakenreizen, studie, familiebezoek en een overschrijving in Canada. De meeste reizigers kiezen voor een ETA omdat het goedkoper, sneller en gemakkelijker aan te vragen is dan een visum.

De afkorting eTA staat voor elektronisch systeem. De aanvraag wordt online gedaan via een formulier dat wordt beoordeeld door de immigratiedienst. De toestemming wordt gedeeld met de luchtvaartmaatschappij en de autoriteiten op de luchthaven. Een ETA is vijf jaar geldig na aanvraag en goedkeuring tenzij het paspoort eerder verloopt. Gedurende deze periode kunt u onbeperkt naar Canada reizen, elk bezoek kan maximaal 6 maanden duren. Wij bieden visum India aanvragen, visumaanvraag India, online visum Vietnam, visum Vietnam aanvragen, visumaanvraag Vietnam, online visum Sri Lanka, visum Sri Lanka aanvragen, visumaanvraag Sri Lanka, online visum Turkije, visum Turkije aanvragen, visumaanvraag Turkije tegen de Laagste prijsgarantie op alle visum en je kunt eenvoudig je e-visum binnen 3 werkdagen ontvangen.


ESTA: ESTA is een verplicht document om de Verenigde Staten binnen te komen, als u het niet hebt, wordt u standaard door de douane geweigerd. Zelfs als je een tussenstop maakt in de VS, moet je nog steeds een ESTA aanvragen, zelfs als je de luchthaven niet verlaat!

ESTA staat voor elektronisch systeem voor reismachtiging. Wanneer de ESTA wordt goedgekeurd, wordt deze informatie automatisch gecombineerd met de luchtvaartmaatschappij en de Amerikaanse douane. Een ESTA is dus geen visum, maar een reismachtiging die je moet hebben voor de VS binnen te komen.

Een ESTA is twee jaar geldig. Verder kunt u in de VS met een ESTA werken, maar misschien bent u niet in dienst bij een Amerikaanse werkgever.

Bij het aanvragen van het visum moeten verschillende documenten worden aangeleverd, inclusief een werkgeversverklaring. Na het aanvragen van een visumspecialist van andere specifieke documenten nodig zijn.

Comments

  1. हेलो एडमिन सर,
    आपकी वेबसाइट लाजवाब है और सलूट है आपकी तगड़ी मेहनत को, आपकी वेबसाइट इतनी तगड़ी है कि मुझे भी आपकी वेबसाइट ने आकर्षित कर ही लिया।
    मुझे आपकी वेबसाइट पर Manjot Kalra Biography, Age, Height, Girlfriend, Family| मनजोत कालरा का जीवन परिचय आर्टिकल बहुत मस्त लगा।

    मुझे उम्मीद है सभी पाठक, इसको एन्जॉय कर रहे होंगे।

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Best High Pressure Cleaning and Washing Services in Ipswich, Brisbane | Balpressurecleaning

Choosing the Right Gate Hardware

5kw solar power system Sydney, Commercial Solar Panels Sydney, Solar Energy Sydney - Empiresolarsystems